RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-03-2020
Fizică
a fost răspuns
Pls cine rezolva repede!
Dau coroana! Urgent pls!
Răspuns :
Petredanielamargi
Petredanielamargi
27-03-2020
Răspuns:
1b 2d 3b 4a 5d
Answer Link
Dachir2003
Dachir2003
27-03-2020
Răspuns:
termometrul,se scutură,temperatura volumul si densitatea, 0k,20grade celsius
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A 2 Numere Naturale Este 123. Daca La Primul Nr. Adaug 83 Si La Al Doilea Nr. 49, Atunci Primul Numar Devine De Doua Ori Mai Mare. Care Sunt Cele 2 Nr.?
Scrie Enunturi In Care Subst. Munte Sa Fie Nume Predicativ In Nominativ , Acuzativ , Dativ , Genitiv ..
Nu Mai Am Timp Sa Rezolv Ultimele Exercitii La Matematica Asa Ca Va Rog Sa Le Rezolvati Utilizand Metoda Reducerii La Absurd: 3.Daca M Este Un Punct Situat Pe D
Ce Inseamna ''Qu'est-ce Qu'ils Veulent Connaître?''
Calculati Ce Volum Ocupa In Cn :a:1 N2,1 G NH3,
Am Şi Eu Nevoie De Ajutor La Urmatorul Exercitiu Va Rog Frumos:10√15 : 2√5 X 125√27Totul Sub Radical.Aş Fii Recunoscator Daca Mi-ati Explica :dMultumesc Anticip
Imi Trebuie Si Mie O Poveste De Dragoste Inspirata Dintr-un Film ... In Engleza !! Va Rog Mult ;*)
Rationalizati Numitorii Si Efectuati Calcuele :a) 8 _ 5 - 5 - 4 ; √6-√2 √6+1 √2-1 √6+√2b) 5 - 20 +
Opinia Despre Mesajul Transmis Din Textul Cadou De Ion L Caragiale De 15-25 Randuri
Ajutor Vreau Sinonime Pentru: Trunchii Vecini,harnici Unde,de Noroc I-s Umezi Ochii,cobza Tine Hangul,aduc Colb Marunt De Aur, Vin In Urma Lui Un Lant,toti Cu I