RO Study
👤
Lola656
Lola656
26-03-2020
Limba română
a fost răspuns
ex incercuit este urgenttt dau coroana ❤❤❤❤
Răspuns :
Petredanielamargi
Petredanielamargi
26-03-2020
Răspuns:
numara fiecare prop si vz de unde e fiecare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificați Diferenta Dintre: 1) Statul Sunt Eu! 2) Regele Domnește, Dar Nu Guvernează. Vă Rog, Este Urgent!
Fie Trapezul ABCD Cu AB Paralela Cu CD,m Unghiului A=90 De Grade Si DB Perpendiculara Pe BC.Daca Lungimea Liniei Mijlocii A Trapezului Este Triplul Bazei Mici S
Într-o Brutărie Erau De 9 Ori Mai Multe Pâini Albe Decât Negre. Câte Pâini De Fiecare Fel Sunt , Dacă Numărul Pâinilor Albe Este Cu 64 Mai Mare Decât Cel Al Pâi
Cine Este Puterea Legislativa,judecatoreasca Si Executiva In Romania?
Copiati Fraza Data Numerotati Propozitiile Si Identificati-le Pe Cele Independente Formulati Intrebarea La Care Raspunde Propozitia Subordonata. Ochii I-au Rama
Studiază Harta De Mai Sus Și Indică Extinderea Teritorială A Imperiului Otoman La Mijlocul Secolului Al XIV-lea (14), În A Doua Jumătate A Secolului Al XIV-lea
Raportul Lungimilor Laturilor A 2 Patrate Este 0,25Calculați Raportul: A) Perimetrelor Patratelorb) Ariilor PatratelorDau 13 Puncte + Coronita Daca Imi Aratati
O Ferma Agricolă A Recoltat 820 T De Grâu. 1/10 A Dat Statului, 1/2 A Împărțit-o Muncitorilor Agricoli, Iar Restul La Oprit Pentru Sămânța. Ce Cantitate A Oprit
Gasiti Substantive Potrivite Pentru Rmatoarele Forme Ale Adjectivului Demonstrativ.Fiti Atenti La Acord!de Apropiere:acestaacesteiape Acestacestide Departare:ac
Exercițiul 4! Mă Ajutați Va Rog