Răspuns :
Răspuns:
1. Mi-ar parea foarte rau pentru el. Prietenia cu el s-ar schimba, in sensul ca as fi mai grijuliu/grijulie cu el, unul dintre motive fiind in prima propozitie,
Iar celalalt, pentru ca suntem prieteni, avem grija unul de celalalt
2. Nu m-ar deranja intr-un mod direct, depinde si de profesor evident, dar cred ca daca toata scoala ar afla ca acel profesor are sida, nu ar vrea sa i se puna intrebari.
3. Evident, de ce ar fi dati afara? Au doar diaree si se simt slabiti, dar depinzand de locul de munca acestia ar putea lupta
4. Ar fi nevoie de mult prea mult timp, cabinetele medicale unde se fac teste de sange sunt deja pline fara sa trebuiasca toata lumea testata. Virusul se transmite prin sange, mama-fat si prin contact sexual. Singurele persoane care ar trebui testate dupa parerea mea sunt mamele care vor un copil, si tatii lor pentru a nu ii da mamei (duh), pentru ca s-ar crea panica fara rost.
5. Evident, femeia s-ar putea razgandi daca i se spune ca barbatul are hiv. Ar trebui sa ii spuna celeilalte persoane de la inceput, inainte sa aiba contact sexual.
6. Nimeni nu a ales sa fie bolnav (sper), asa ca nimeni nu e vinovat, si prin urmare nimeni nu ar trebui sa fie catalogat drept rau.