RO Study
👤
EdyAndrei90
EdyAndrei90
26-03-2020
Religie
a fost răspuns
Ingerul care aduce voie buna? (7 litere)
Răspuns :
Itsgeanina
Itsgeanina
26-03-2020
Răspuns:
Ingerul care aduce voie buna este ingerul Gabriel.
bafta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Nr Natural X , Care Verifica Urmatoarele Egalitati : 542+x-117=638 (43+x)+(537-214)=975
Am Nevoie De 5 Titluri Interesante, Deosebite Și Frumoase Pentru Compuneri, As Vrea Să Aibă Teme Diferite
Media Aritmetica A Doua Numere Este 7,5.Unul Dintre Numere Este Egal Cu 9,6.Determinati Celalalt Numar.(va Rog Raspundeti-mi Urgent-dau 20p+coroana
Precizează Partea De Vorbire Pentru Toate Cuvintele Subliniate Din Enunțul: Fața Îi Era Roșie Și-ți Amintea De Un Buldog Rău.Cuvinte Subliniate:fața,roșie,amint
Scena Cinei Din Prima Parte A Volumului I Este Revelatoare Pentru Statutul Mezinului În Cadrul Familiei, Implicit În Ochii Tatălui – Acesta Era Aşezat În Dreptu
Va Rog Sa Mă Ajutați Cu Aceste Exerciții , Eu Le-am Făcut , Însă Răspunsurile Finale Nu Corespund Cu Cele De La Sfârșitul Cărții . Mulțumesc !
Cine Imi Poate Creea O Melodie Populara Pana Maine?!? Am Nevoie Pt. Proba De Admitere La Scoala Populara (minim 4 Strofe)
Arată Că 10 La Puterea N +2015 Este Divizibil Cu 9.
Va Rog Ajutati-ma! Nu Stiu Sa Pun Accentul Si Nu Gasesc Pe Internet!
Am Primit La Bac Structură Si Ultrasctrucura Acelulei Animale, Nu Am Știut La Ce Se Refera Ultrasctructura Celulei Animale?