RO Study
👤
Razvana25
Razvana25
25-03-2020
Matematică
a fost răspuns
Ajutati-ma va rog mult cu ex. 5, multumesc!
Răspuns :
George100007
George100007
25-03-2020
R--------------------------------------------------------
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificati Substantivele In Cazul Dativ Din Enunturile Urmatoare Si Indicati Functia Sintactica A Acestora: I-am Spus Prietenului Meu Sa Se Poarte Conform Reg
Realizati Doua Catrene Despre Iarna Folosind Rimele Copii-zglobi Pufos-noros Bucurie-feerie Plutesc-vorbesc.dau Coroana.
Va Rog Puteti Sa Ma Ajutati.Alcatuiti O Propozitie Cu Verbul Cu Functia Sintactica De Predicat Verbal Sa Aiba In Componenta Auxiliarul A Avea
Cum Sa Fac Compunere Cu Acest Sfîrsit Împreuna Cu Familia Sa A Trāit Fericit Pina La Adinci Batrineti
Сe Povesti A Сompus Нans Сristean Adersan
De Tradus Va Rog Urgent Le Mois D'octobre Est Le Mois De La Science. La Fete De La Science Est Nee En 1991 Pour Stimuler Les Jeunes `a S'interesser `a Ce Secte
Sa Alcatui O Cîte O Propoziție Cu U Cuvânrul, Au La Vb.auxiliar Și Vb.predicativ
1.Stabiliti Daca Triunghiurile MNP Si EFG Sunt Asemenea In Fiecare Din Urmatoarele Situatii: A) MN=12cm; NP=16cm; MP=20cm; EF=6cm; FG=10cm; EG=4cm; De B Nu Am N
AJUTORRR!!!!¡!!¡DAU COROANA!!!!Am Progresia Geometrica A1,a2,a3,a4,a5,a6.stiind Ca A1+a2+a3=168 Si A4+a5+a6=21 Aflati Pe A1.
Trouve La Bonne Reponse : Jean- Oierret Et Francine Sont..... Ils Invitent Maurice... Maurice Refuse,car Il Est Occupe A.... Pour Cela, Maurice