Răspuns :
Răspuns:
Intro zi de martie dupa ce mam sculat mam uitat pe fereastra si am vazut un strat cam de vreo 30 cm de zapada stralucitoare.Eu surprins de aceasta minune mam dus in camera la mama si iam povestit ce am vazut.Ea mia spus ca stia asa ca am intrebato daca pot sa merg la saniuș.Ea mia zis ca daca vreau trebuie sa ma imbrac bine ca sa nu racesc.Mam inbracat si am chemat prietenii mei sa vad daca vin si ei.Din mirare toti prietenii mei au venit.Neam dus pe un deal si am inceput sa ne dam cu saniile.Ca sa ajungi jos trebuia trebuia minim vreum minut.Cand am venit acasa imi era fiarte frig.Eu iam spus mamei sami faca o ciocolata calda cu mult zahar.Acesta a fost aventura mea in luna martie la saniuș
Răspuns:
primavara la sanius
intr-o zi ,am iesit împreună cu prieteniii mei la sanius .Andrei a spus că știe o vale de la părințiii sai si ca ne putem da cu sania in acel loc.
Cand am ajuns acolo am inceput sa facem cu totiii întrecere. in timpul întrecerii rareș a întâmpinat in drum o creanga care căzuse dintr-un nuc.El a incercat sa vireze dar nu a putut si sa lovit la mana.
noi l-am dus acasa la parintiii sai, iar ei l-au dus la doctor.A doua zi cand ne-am dus sa-l vizitam acasa el a zis ca are mana luxata.el a spus că o să iasă cu noi iarăși la sanius dupa doua săptămîni.