Răspuns :
Răspuns:
Dealungul timpului am întâlnit mulți oameni, dar o familie mi-a atras atenția în mod deosebit. Era o familie modestă, dar perseverentă. Cu toate că nu aveau resurse materiale, aveau o râvnă în suferința lor care te impresiona până la lacrimi.
În mod deosebit m-a impresionat mama celor 3 copii care de dimineața până seara se ocupa de fiecare în parte învățându-i atât în cele pământești cât și în cele duhovnicești. Într-o zi m-am dus la ei în vizită să le duc niște plăcintă făcută în casă de către mama mea. Am fost surprins/surprinsă deoarece i-am văzut pe mama și pe cei 3 copii rugându-se. Mama lor mi-a mulțumit și mi-a spus că educația pământească este la fel de importantă ca și cea duhovnicească deoarece doar împletită cu înțelepciunea divină, înțelepciunea pământească este desăvârșită.
În concluzie mi s-a confirmat prin această familie faptul că puterea lui Dumnezeu în slăbiciune este desăvârșită. Cei ce au multe încercări au mai multă râvnă spre cele sfinte și mai multă iubire de oameni decât cei ce au multe din ale lumii.