RO Study
👤
Adi009
Adi009
24-03-2020
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul 7. Vă rog, urgent!!
Răspuns :
Iakabcristina2
Iakabcristina2
24-03-2020
Răspuns:
Ai răspuns atașat pe foaie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Era Fericit Ursul La Circ? De Ce? Fram Ursul Polar De Cezar Petrescu. Va Rog Frumos! Multumesc!
Numai Ex 7 Va Rogggg!!!!
1 Identifică Pronumele Şi Adjectivele Pronominale Demonstrative Din Enunțurile Date, Precizându-le Felul. A Asta Este Colecția Mea De Insecte. B Le-am Atras Ate
Realizați O Pagină De Jurnal Cu Tema Școală Verde(luni Salata De Fructe Și Legume Și Desenat)( Marți Jocuri) (miercuri Am Făcut Ghivece)(joi Am Plantat Flori In
Am Nevoie De Ajutor In Special La 2 Si 3 Daca Stie Cineva
5p 5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Isoscel ABC, Cu AB = AC = 30 Cm Şi BC = 36 Cm. Pe BC Considerăm Punctele D Şi E Astfel Încât BD = DE = EC
5.Tratatul De La Varşovia A Fost Constituit Din: A.state Comuniste B.state Democratice, C State Din Africa
Mesaj De Mulțumire Amintesteti Un Moment In Care Ai Colaborat Foarte Bine Cu Un Coleg/o Colegă Facand Un Desen Care Sa Simbolizeze Buna Voastră Colaborare.reali
13 Un Trunchi De Piramidă Triunghiulară Regulată Are V=1134 Cm³, L=12√3 Cm Şi L=6√3 Cm. Calculați: A) H ; B) Lungimea Apotemei Trunchiului ; C) Aria Laterala ;
Scrie Produsul Cartezian Al Urmatoarelor Multimi : a) A= {5,1,2,3} Si B= {2}; b) A= {-5,2} Si B= {-1;1}; c) A= {5,6,7,8} Si B= {5,6,7,8}; d) A= {-3,} Si B = { 1