RO Study
👤
NimeniN
NimeniN
24-03-2020
Geografie
a fost răspuns
Trei triburi care trăiesc în Sahara
Răspuns :
Annemaryanne48
Annemaryanne48
24-03-2020
Răspuns:
neamurile tubu si tuaregilor
berberi, mauri
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog, Ajutor!! Cat Mai Repede.
In 63 Lazi S-au Asezat 1400 Kg Mere Si Pere. Mere Cate 28 Kg/lada Si Pere Cate 15 Kg/lada. Daca 1 Kg Mere Costa 4000 Lei Si 1 Kg Pere Costa 2000 Lei, Cati Lei S
In Triunghiul EFG Dreptunghic In E Se Stie Ca EF=16 Si SinG=0.8.Calculati FG,EG,cosF.tgF,sinF,tgG,ctgG,cosG.Va Rog Cat De Repede Se Poate!!!!!
Stiind Ca 5 Perechi De Muste Ar Putea Avea<intr-o Singura Vara<de O Mie De Ori mai Multi Urmasi Decaat Produsul Numerelor 500 Si 1000 <afla Cate P
Completeaza Textul Pe Caiet,folosind Termenul Potrivit.O Soba Produce 1).... .Prin Racire,2)....unui Corp Scade.Termometrul Medical Indica 3)....corpului Omenes
Hey ! Puteti Sa Ma Ajutati ? Alcatuiti Un Text Scurt Cu Titlul ,, E Primavara " In Care Sa Folositi Cel Putin 2 Adjective Cu Tol De Epitet. ( Deci Cam 4 Sau 5
O Bila Avand Masa M=2 Kg Cade Liber De La Inaltimea H=12 Metri, Fata De Sol. Cand Bila Trece Prin Punctul B Energia Potentiala A Sistemului Bila-Pamant Este De
Am Nevoie De 6 Propozitii In Care Sa Am Substantive Potrivite : Ex-Copilul ''al Carui'' Stilou Nu Scrie Este Necajit1- ............ai Carei............2-.....al
Metoda Grafica3 Copii Au Impreuna 12 Lei,al Doilea Are Cu 4 Lei Mai Mult Decat Primul Si Cu 1 Leu Mai Putin Decat Al Treileacati Lei Are Fiecare Copil?
Am Nevoie De Ajutorul Vostru Va Rog.Daca Puteti Sa Imi Si Explicati As Fii RecunoscatorCalculati:a) 3/5 Din 50 Kg b) 2/7 Din 140 Litric) 3.5 Din 121 Intregi 2/3