RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-03-2020
Chimie
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă pls...............
Răspuns :
Dragospaun04
Dragospaun04
23-03-2020
...............................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinați Aproximările Prin Lipsă Prin Adaos Și Prin Rotunjire La Cifra Sutimilor Pentru Câturile Următoare Împărțirii 7 / 3 3 / 7; 2,5 / 13 17,23 / 12 6,43 /
Cu Ce Culoare Sa Fac Bluza Încercuită A Maicii Domnului?
(Sp) 3. La O State Meteo S-au Realizat Patru Masuratori In Decursul A 24 H, Obţinându-se Datele Din Tabelul Alaturat. Diferenta Dintre Cea Mai Mică Şi Cea Mai M
Transcrie Doua Figuri De Stil Si Strofa: "Parea Tacuta Vale Un Liniștit Tablou O Panza Zugravita De Razele De Soare In Care Orice Linie Traia Nemuritoare"REP
Din Două Bucăți De Pânză Se Fac Cearceafuri.Primia Bucata Reprezinta 2/3 Din Cealaltă. Din Bucata Mai Mare Se Pot Face 15 Cearceafuri Și Mai Rămân 3 Metri.Pentr
5 Rescrieți Enunţurile Şi Identificați Prin Subliniere Părţile De Propoziţie. Delimitaţi Ad- Verbele De Substantive. Câinele Care Se Învață Vara După Căruță Se
4.- Alege Forma Corectă Pentru Propozițiile De Mai Jos. A. Locuiesc Într-un/întrun Bloc Nou. B. Am Observat Caisul Înflorit Întro/într-o Seară Din Această Săptă
10 Expresii Din Poieziea
Repedeee Va Rogg Am Nevoie De Ajutor Dau Coroana
La Un Concurs De Alergare Teodor A Străbătut 6 Din 8 Din Lungimea Totală A Traseului Iar Andrei Mai Are 3/8 Din Traseu Pentru A Finaliza Cursă Cine A Parcurs Ma