RO Study
👤
Jejejdjsu
Jejejdjsu
22-03-2020
Matematică
a fost răspuns
Ex 1 va roggggggggg multttt
Răspuns :
Gabrielll500
Gabrielll500
22-03-2020
Sper ca te-am ajutat :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Două Județe În Care Densitatea Populației Este Cuprinsă Între 80-100 Locuitori/km2,
5. Tu As Gagné Le 1er Prix Au Concours De Rédactions Ma Ville À Moi. Tu Écris Une Lettre À Tes Grands-parents Et Tu Leur Parles Du Concours Et De Ta Rédaction.
Redactează Un Text Creativ După Un Plan Propriu De Idei, În Care Să Relatezi O Întâmplare Trăită De Tine Într-o Pădure.
Compunere Tip Portret Fetita In Rosu De N. Grigorescu. Va Rogg
Figura 16 4. Pe Laturile AB Şi AC Ale Triunghiului ABC, Se Consideră Punctele D, Respectiv E, Astfe Încât DE || BC. Ştiind Că AB = 12 Cm, AD = 4 Cm Şi DE = 3 Cm
1. Indică Sensul Din Text Al Secvenței: Nu Vrea Să O Ia În Seamă. De Dumitru Sorin 2. Mentioneazà Legtura Existentà Îintre Muzicã Si Comunicarea Interumana.
10 Menţionează Ce Parte De Vorbire Este Cuvântul Scris Italic În Propoziția De Mai Jos. Asculte Discursul Ascultat Mi-a Plăcut.
-Descoperă În Poezie Însuşirile Păpădiei Şi Scrie-le Pe Spațiile Date. Desenează Păpǎdia.
Va Rog Sa Imi Dati Si Mie Daca Aveti Baremele Cu Rezolvari De La Testele 6 Si 7 Din Aceasta Culegere. Raspundeti Doar Daca Aveti Va Rog!
18. Recitește Fragmentul Următor, Apoi Răspunde La Cerințele Formulate: P Au Strâns Repede Oile De Pe Unde Erau Şi Le-au Mânat Înapoi În Sat. Au Mers Prima Dată