RO Study
👤
Dia553
Dia553
21-03-2020
Chimie
a fost răspuns
MgO+AgNO3=???
...............
Răspuns :
Xzy7
Xzy7
21-03-2020
MgO + 2AgNO3 = Ag2O + Mg(NO3)2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizează Prin Ce Se Exprimă Predicatele Verbale În Enunțurile De Mai Jos. 1. Mi-am Dat Seama De Beneficiile Consumării Legumelor.2. Iată Roșiile Pentru Salată
Din Carbonat De Cupru Prin Încălzire Se Obține 160grame De Oxid De Cupru Și 35grame De Dioxid De Carbon.Calculează Masa Carbinatului Transformat.
Buna Seara Poate Sa.mi Spuna Cineva Modul De Expunere La "Controversa" De Tudor Arghezi Va Rog Mult
Se Dă Un Vector. Se Cere Să Se Analizeze Valorile Sale Şi Să Se Afişeze Un Mesaj Care Să Spună Că acestea Sunt „toate Diferite” (adica Toate Diferite Între Ele)
4. Maria A Cumpărat 5 Stegulete La Preţul De 12 Lei Şi A Cheltuit Aceeaşi Sumă Ca Şi Vlad, Care A Cumpărat Baloane La Pretul De 15 Lei. Câte Baloane A Cumpărat
Va Roger Frumos Dau Coroana
Desenați Șase Unghiuri În Jurul Unui Punct Astfel Încât Ele Să Fie Congruente Ce Măsură Are Fiecare Dintre Ele,puteri Să-mi Făceți Desenele Macar Patru Dau Coro
Caracterizarea Lui Santiago, Din Textul "Bătrânul Și Marea" De Ernest Hemingway VA ROG REPEDE DAU COROANA SI PUNCTE!!
Dau Coroana!!!!plssss
Scrie Un Articol Despre O Țara