RO Study
👤
Gabika
Gabika
09-03-2015
Studii sociale
a fost răspuns
Scrieti enunturi:a-i,a-l,n-ai,ne-am.
Răspuns :
Elenaelenaa
Elenaelenaa
09-03-2015
A-i ajuta este cea mai buna solutie. A-l menaja excesiv nu cred ca este bine. N-ai avut dreptate. Ne-am intalnit le teatru, a fost frumos.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exemplu De Citat In Care Naratorul Il Caracterizeaza Moral Pe Petru Din Cartea Zâna Zorilor Vă Rog Urgent
Suma A Cinci Numere Naturale Consecutive Este 100.Aflati Numerele
Demonstrați Că Ln X Mai Mic Sau Egal Decât X/e ^ 3 + 2 Oricare Ar Fi X Care Aparține Lui 0 Și Infinit
Împărţiţi Numărul 106 În Părţi Direct Proporţionale Cu Numerele 0,(3); 2 Şi 1,2.Vă Rog, E Urgent!
1. Împărțind Pe Rând Numărul Natural N La 18 Şi La 24 Se Obţin Resturile 11, Respectiv 17. A) Numărul Natural N Poate Fi Egal Cu 209?, Justifică Răspunsul. B) A
I. Titlul Nuvelei, Locul Numit ,,la Tigănci": A. Sugereazá O Hierofanie, Un Loc In Care Sacrul Irumpe In Profan; B. Reprezintă Simbolic Lumea Cealaltă; C. Indic
Сочинение По Картине Мартовское Солнце, Юона
Rezumat Scoala Pentru Bine Si Rau Volumul 1 Capitolul 2AM NEVOIE URGENT DAU COROANA SI 100 DE PUNCTE
21. Daca ̆ ˆınmul ̧tim Dublul Unui Numa ̆r Natural Cu Dublul Altui Numa ̆r Natural ̧si Cu Triplul Unui Al Treilea Numa ̆r Natural, Ob ̧tinem 2024. Afla ̧ti Num
11. Fie ABCD Un Trapez Cu AB || CD, Având AB = 10 Cm, BC = 4 Cm, (unghiul)A = (unghiul)B = 60°. Aflaţi Perimetrul Trapezului.