RO Study
👤
Oxanacurchi
Oxanacurchi
09-03-2015
Fizică
a fost răspuns
exista extraterestri?
Răspuns :
MariiaLike
MariiaLike
09-03-2015
Nu se stie exact.Nu au fost descoperiti inca... (:
Answer Link
Alexandraceci
Alexandraceci
09-03-2015
Nu se stie inca daca exista eextraterestri.Dar dupa parerea mea nu exista.Acum tu crezi ce vrei,fiecare cu parerea lui.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește Enunțuri Cu Sensul Propriu Și Sensul Figurat Al Cuvintelor: Hot, Carte.
Transcrie În Minute Sexazecimalele Vă Rog Din Toată Inima Să Mă Ajutați Vreau Să Vă Spun Că Cu Seriozitate Vă Dau Coroană Plz Ajutațimă
Ex 7,8 Va Rog Urgent Dau Coroana
Test 20 1. Se Consideră Funcția F:RŐR, S(x) = 2x* - 4x2 -3. a) Arătaţi Că F'(x)= 8x(x - 1)(x+1), XER. b) Determinați Ecuația Tangentei La Graficul Funcțieis In
Un Atlet Înconjoară De O Oră Un Teren Dreptunghiular Cu Lungimea De 420 M Și Lățimea Cât Un Sfert Din Lungime Ce Distanță Parcurge Parcurge Antetul
Precizează Cazul Și Funcția Sintactică A Următoarelor Cuvinte:eu Am Cumpărat O Mașină Din Germania.ajutorrrrr
Prospect:VIBROCIL:1.Substanța Activă2.Concentratia3.Indicatii4.Contraindicatii5.Reactii Adverse6.Mod De AdministrareE Urgent Dau Coronița Sa Ma Abonez
Fie Şirul 5 10 15 20 A) Decoperă Regula Si Continuă Şirul De Mai Sus Cu Încă 6 Numere. B) Află Două Numere Alăturate Din Acest Sir, Ştiind Că Suma Lor Este 85.
Dau 50puncte Va Rog
Extrage, Din Text,două Figuri De Stil Diferite Și Numește-le: Textul Este Gradina Secreta