RO Study
👤
Kervii
Kervii
20-03-2020
Geografie
a fost răspuns
exercitiul opt va rog
Răspuns :
Iancualexia0820
Iancualexia0820
20-03-2020
Am făcut pe harta mea, sper ca înțelegi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imaginează-ți Ca Masina Timpului S-a Inventat Deja. Numește Trei Perioade Istorice Distincte In Care Ai Dori Sa Te Teleportezi, Apoi Justifica Raspunsul.Dau Cor
În Diagrama De Mai Jos Sunt Prezentate Opțiunile Elevilor De Clasa A5-a Dintr-o Școală Opțiunile Se Referă La Studiul Limbilor Moderne Limba Germana 15% Li
Efectuati : 1.35÷1.5+5.4÷1.35+0.4×0.2×(44-1.37) Va Rog Repede ❤❤❤❤
O Propozitie Cu Datoria Vecinilor ?
Un Munciti Relizeaza La Strung 34 Piese Pe Zi Iar Cei Doi Colaboratori Ai Sai Unu Lucreaza Cu 6 Piese Mai Multe Pe Zi Iar Celalant Lucreaza Cu 7 Piese Mai Put
Corina A Construit Un Bloc-turn Folosind 50 De Piese Lego Asezate Una De Asupra Celei Lalte Fiecare Avand Cate 2 Cm Latime. Ce Inaltime Are Constructia
Un Kilogram De Portocale Costa 3 Lei.Paul A Cumparat Trei Portocale,care Cantaresc Fiecare Cate 0,235 Kg.Cat Va Plati Pentru Acestea?
Suma A 3 Numere Este 100. Primul Este De 3 Ori Mai Mic Decat Al Doilea Si De 6 Ori Mai Mic Decat Al Treilea. Care Sunt Numerele?repede Va Rog!
Vă Rog Frumos Mă Ajutați La Aceste 2 Exerciții Încercuite?Vă Rog.
Determinati Aria Triunghiului AMC , Daca Aria Triunghiului ABC Este 36cm^2 Si M Este Mijlocul Lui (BC) Cu Desen Va Rog