RO Study
👤
Opsniko
Opsniko
20-03-2020
Engleza
a fost răspuns
dau coroana varog
urgent ;)
Răspuns :
Elenamiovanescu
Elenamiovanescu
20-03-2020
Răspuns:
1 a)
2 a)
3 b)
4 b)
5 b)
6 b)
7 a)
Sper ca te-am ajutat
!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Un Elev Citeste O Carte In 3 Zile: In Prima Zi Citeste O Treime Din Numarul Toral De Pagini, A Doua Zi Jumatate Din Numarul Paginilor Ramase Si Inca 10 Pagin
Indicati Propoziitile Subordonate Completive Indirecte Din Textul Urmator.: Baba Dochia Era O Soacra Rea,care,intr-un An,de 1 Martie,s-a Gandit Sa-si Trimita No
Formeaza Cu Perezuntul Simplu Si Tabelul Propozitile Corecte.who/play /next?when/play?whre/math/take Place? tabelteams:flamenco V. Palmeirasdate:21st Augustplea
Îmi Explica Si Mie Cineva Pronumele Relativ,nu Știu Cum Sa Pun Întrebările....
Ajutati-ma Si Pe Mine Cu O Compunere,avand Ca Subiect Viitoarea Mea Profesie! As Vrea Sa Devin Educatoare Sau Invatatoare.una Din Ele,sunt Inca Indecisa. O Sa A
Stefania A Vazut La O matusa In Ograda, Niste Pui Frumosi.Cand A Intrebat-o Cati Pui De fiecare Culoare Are, Matusa I-a Raspuns Am 27 De Pui. 20 Dintre Ei Nu
Cat Vace Radical Din 3 Ori 2-1? :)))))))))))
Un MIC Rezumat Despre MAR.
La Olimpiada De Matematica Au Participat 28 De Baieti Si Fete.Daca Numarul Baietilor Ar Fi Fost Cu 3 Mai Mic,jumatate Din Numarul Lor Ar Fi Reprezentat A Treia
1) (2x+1)(x-2)-2(x²-x-1)2)4√12a-5√27a+3√48a-3√3a3)x √ Lung Din(3-2√3)²+2x √ Lung Din(√3-2)²4)x √ Lung Din(1-√2)²+x √ Lung Din(4-3√2)²-x √ Lung Din(7-5√2)²-|2-3