👤
Devid444
a fost răspuns

Alcătuiește un text descriptiv de 150-200 de cuvinte în care să prezinți un castel (real sau imaginar)
Vă roggggg

Răspuns :

Răspuns:

Într-o zi , ma jucasem de-a vrăjitorul . Eu fiind vrajitorul , trebuia sa ma îndrept spre castel pentru a salva prințesa din ghearele garguiului.

Peste ceva timp , trebuia sa ma îndrept spre castel . Ajuns(ă) zăresc un castel minunat de mare , facut si zidit din cărămizi, cu 4 turnuri, o poartă foarte mare Si niste geamuri de sticla mari . Imi făcusem curaj si intrasem , unde văzusem foarte multe scări, drum pana la scări pavat din cărămizi si niste bănci micuțe. Suisem sus. Era o ușă. Încercasem sa intru dar degeaba . Îmi scot bagheta si incep sa o flutur pe sus spunând: " Abra-cadabra! Ala-cazam deschide ușa!" . Rostind aceste cuvinte magice , ușa se deschise iar eu intru . Zăresc o fată, cu par bălai si ochi de parca puteai înota în ei . În jurul ei se aflau pereti pavati cu beton .Ma îndrept spre prințesă, de unde o iau cu grija si o duc spre ieșire . Ea , se trezește cu grija si ma zărește. Nu spune nimic ,doar zâmbește. Răsuflă adânc si merge spre locul numit ,casă, iar eu ma îndrept inapoi acasă ,pentru că deja se lăsase seara.