RO Study
👤
Gmandreeuta
Gmandreeuta
18-03-2020
Limba română
a fost răspuns
Apa curge deci este un corp...
Răspuns :
GreenEyes71
GreenEyes71
18-03-2020
Salut,
Este un corp
lichid
.
Green eyes.
Answer Link
Diamondalinafrnc26
Diamondalinafrnc26
18-03-2020
este un corp lichid....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Gaseste Numerele Care Verifica Conditia: 3y1x Divibil Cu 5 2) Sa Se Determine Numerele Naturale Care Imparrtite La 18 Dau Catul 54 Si Restul Mai Mare Decat
Aratati Ca Suma A Doua Numere Naturale Impare Consecutive Este Divizibile Cu 4
Propoziti Simple 1 Pronume Personal Verb 2 Verb Si Substantiv Cumun 3 Suvstantiv Comun Si Verb
1. Indicati 5 Derivate Din Familia Lexicala A Adjectivului ,,viu'' , Marcand Sufixe Si Prefixe. 2.alcatuiti Un Enunt In Care Substantivul ,,repezi'' Sa Fie Acc
AJUTOR!!!! MIINE ESTE SCOALA SI AM O INTREBARE Personajele La Povestea Privighetoarea
Numerele Naturale A Si B Sunt Consecutive , Cu A < B.Aflati Valorile Expresiilor: a). 10*a -5 *(a-b )*(a+b) b). Ab-ba=?
Gaseste In Text Cuvintevcu Sens Asemanator Pentru :odaie,manjit Din Textul ,,Aventurile Lui Tom Sawyer,,
Salut! Dati-mi Si Mie Un Sfat ! Mi-a Dat Si Mi-e Profesoara Sa Scriu Depre Fiecare Parte De Vorbire Ceva Ce Sa Scriu Despre Fiecare Si Care St Acestea Multume
Tata A Avut 9000 De Lei. Dupa Ce A Cumparat Un Calculator I-au Mai Ramas 5608 Lei, Din Care A Luat O Combina Si Un Birou De 1909 Lei
Scrie Numarul 140 Ca O Diferenta De: a)doua Numere De Trei Cifre; b)doua Numere,unul De Trei Cifre Si Unul De Doua Cifre; c)doua Numere,unul Sa Fie Triplul Celu