RO Study
👤
Carnatzubionic
Carnatzubionic
17-03-2020
Matematică
a fost răspuns
ma poate ajuta cineva?
Răspuns :
Ciupefoto
Ciupefoto
17-03-2020
Răspuns:
112-63=49 ; x^2=49 x 63 ; x=√49 x 9 x 7 ; x=21√7
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Identifică Predicatele Verbale Din Textul De Mai Jos Si Analizează Verbele Prin Care Se Exprima M-am Gândit Să Plec Într-o Tabară. Acolo, M-am Intalnit Cu Vec
AM NEVOIE URGENT!!!!VA ROG!
3. Se Consideră Un Cerc De Centru O Şi Rază De 3 Cm. Stabiliți Poziția Unei Drepte D Față De Cerc, Dacă: a) Distanţa De La Centrul Cercului La Dreaptă Este De 4
5 Citeşte Conjugarea Verbelor Date, La Modul Conjun Tiv, Timpul Prezent. Precizează Prin Ce Culoare Sunt Ma Cate Desinenţele Şi Prin Ce Culoare Sufixele De Conj
. Precizează Funcţia Sintactică A Următoarelor Cuvinte Subliniate Din Secvența: ...vom Avea Nevoie De -inci Ani Pentru A Vizualiza Tot Continutul Video...
2. Încercuiți Litera Corespunzătoare Variantei corecte: a. În Molecula De Amoniac, Legăturile Chimice sunt: A) Ionice; B) Moleculare; C) Covalente Polare; D) Co
Ce Masă De Sodă Caustică Este Dizolvată În 300 G De Soluţie De Concentraţie 32%?
2 Priveşte Afişul Expoziției Piua-joacă, Jocuri, Jucării, Care A Fost Organizată De Muzeul Țăranului Român. Notează În Caiet Ce-ți Sugerează Praștia Cu Cablu El
Repede Va Roggg...Ce Se Intampla Cu Copii Care Sunt Faimosi De Mici? Va Rog Multtt
1 Complete The Sentences With Names Of Countries And Nationalities. 1 Yi Comes From China. She's 2 Brad's From 3 Jaspreet's From India. He's 4 Ylenia's From Rus