RO Study
👤
Dangeorge106
Dangeorge106
17-03-2020
Limba română
a fost răspuns
explica expresia daruia razele
Răspuns :
Popaandreea12k
Popaandreea12k
22-03-2020
Răspuns:
înseamnă că dăruia căldură sa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Precizați Ce Intelegeti Prin Termenul: A. Scurgere Endoreică ________________________________B. Scurgere Areică___________________________________va Rog, Dau
Trebuie Sa Mai Dai Examenul De Admitere La Facultatea De Asistent Medical Generalist Dacă Ai Loc Cu Taxă?
Vă Rog Frumos Ajutatima
1. Complementul Unghiului Cu Măsură De 55° Este Unghiul Cu Măsura De 35°A Sau F2. Măsura Unghiului Nul Este Egală Cu 0°.A Sau F3. Dacă Semidreapta OD Este Bisec
14. State Republici____________________15. State Monarhii____________________MĂRILE AGLOMERĂRI UMANE1. Regiunile Cu Cele Mai Mari Densități De Populație:.______
Repedeee Dau 100 De Puncte Si Coroana!!!! Aveti Poza Atașata!!! Vreau Si Desen!!!!!!! Repedeeee!!!
Imagineazăți Că Ești Primar Scrie Pe O Coala A4 Ce Ți Ar Placea Sa Imunatățesti In Orașul Tăuva Rog Ajutați Maaaa
Buna Am Nev Urgenta De Aceasta Problema Ca Rog Cu Tot Cu Rezolvare Nu Doar Rsp Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie E Perfect Dacă Nu Merge Oricum Doar Sa Fie F
Elena Îi Spune Alinei: ,, Îmi Mai Trebuie 200 De Lei Ca Să Am Cât Tine! Alina Ii Răspunde: ,,Suma Mea Ar Fi De 5 Ori Mai Mare Decât Suma Ta Dacă Aș Mai Avea 200
Rog Frumos Si Explicatia Ps Cu Pas!