RO Study
👤
Matei306
Matei306
17-03-2020
Arte
a fost răspuns
Cum se face culoarea indigo
Răspuns :
Polimarufranca
Polimarufranca
17-03-2020
culoarea indigo se formează prin verde și galben
Answer Link
Mayacasaru08
Mayacasaru08
17-03-2020
Amesteci albastru și mov
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dati-mi Cuvînt Cu Sens Opus Pentru Cumințenie.
Va Rog Mult !!!!!!!! Transcrie Verbele Din Enunturile Urmatoare,precizandu-le Modul Si Timpul: - Am Dat O Petitiune Nu Cerea Nimica. Sa-mi Dati Un Numar . DA
Que Hiciste Ayer O Compunere De 15 Randuri La Trecut
Dan Si Mama Lui Au Impreuna 40 De Ani. In Urma Cu 4 Ani, Varsta Lui Dan Era De 7 Ori Mai Mica Decat Varsta Mamei. a) Cati Ani Are Dan? b) Peste Cati Ani Varsta
Va Rog Sa Ma Ajutati...am Nevoie De O Poezie Despre Intrarea Domnului In Ierusalim Cam De 2 Strofe Nu Trebuie Neaparat Cu Rima...
Daca Denisa Da Cate 2 Bomboane Fiecarui Coleg, Un Copil Ramane Cu O Singura Bomboana. Daca Da Cate 3 Bomboane Fiecarui Coleg, Raman Patru Colegi Fara Bomboane .
De Povestit Ciresarii dau Coroana
Daca Triunghiul Echilateral Abc Are Lungimea Laturii Egala Cu 12 Radical Din 3cm, Atunci Lungimea Medianei Cd Este Egala Cu....cm
Buna !Exercitiul Ce Nu-l Stiu Este Asa : Predicat Exprimat Prin Verb ->Atribut Exprimat Prin Numeral->Complement Exprimat Prin Subst.com->Atribut Expri
Un Muncitor A Sapat Un Sant Astfel : In Prima Zi A Sapat 1/4 Din Total , A Doua Zi A Sapat 3/6 Din Rest , Iar A Treia Zi 2/5 Din Noul Rest, Care Reprezinta 24 M