RO Study
👤
Miki052005
Miki052005
16-03-2020
Limba română
a fost răspuns
Un ciob de sticlă seamana cu.....
Răspuns :
Deeaflorii55
Deeaflorii55
16-03-2020
Răspuns:
Un ciob de sticla seamănă cu un diamant,o bucățică de oglindă,o armă albă...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutatima Si Pe Mine Ca Nu Stiu La Cele Incercuite
Am Desenat 35 De Urși Polari Eu Am Desenat De 5 Ori Mai Putine Foci Decât Urși Polari Iar Eu Am Desenat De 3 Ori Mai Multe Morse Decat Foci
Calculati 7% Din ; A 1200 Kg
Analizeaza Substantivele Si Verbele Din Enunturile: O Ramura Tânără A Unui Copac Din Fata Casei Ii Acoperea Ferestrele Mici.Ajutațima!!!!!!!!!!!!
Afla Dublul Unui Numar , Stiind Ca Sfertul Lui Este 15Va Rog Am Mare Dau Coroana
Dați Exemple De 2-3 Comportamente Necreștine Care Distrug Familia.Incearca Sa Identifici Cauzele Acestora.Propuneti Soluții Pentru Ameliorarea,cel Puțin O Situa
O Poveste Se Intinde Pe 159 De Pagini . Mara Vrea Sa Termine Povestea In Doua Saptamani . Dupa 3 Zile Fetita Observa Ca Suma Nr De Pe Ultimele Pagini Citite
Modulul Unui Numar Realdoar A Ul
Sa Se Rezolve Prin Metoda Algebrica Urmatoarea Problema: Suma A 3 Nr Este 3333. Stiind Ca Al Doilea Nr Este De 3 Ori Mai Mare Decat Jumatatea Primului Nr, Iar A
Pls Help ! Dau Coroana! 1) Raluca Si Andreea Au Impreuna 200 De Lei. Sumele De Bani Ale Celor Doua Fete Sunt D.p. , Respectiv Cu Nr 6,4. Cați Lei Are Fiecare Di