RO Study
👤
Raultigru
Raultigru
09-03-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna noptile cu poezie?
Răspuns :
Andriuta2015
Andriuta2015
09-03-2015
Pentru scriitori noptile cu poezii sint noptile grele pentru ei..Ei nu dorm noaptea din cauza ca trebuie sa scrie poezii
Answer Link
Ste
Ste
09-03-2015
Expresia poate avea intelesul si de "
nopti romantice"
.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Valoare Morfologica Are Cuvantul "mai"in Exemplul Urmator: Ce A Mai Ramas.. Va Rog Ajutați-ma :)
Suma A Trei Termeni Este 113. Suma Primilor Doi Termeni Este 90, Iar Al Treilea Este Cat Jumatate Din Primul Termen .care Este Al Doilea Termen?
Imagineazati In 10 Randuri Sau Cate Vrei. Deznodamantul Baladei Pop. Miorita. Va Rog Ajutatima Repede. Am Dat 30 Puncte. :* :)
Fragmentul Propus Pt Studiu Poate Fii Impartit In Trei Secvente. Delimitati-le In Functie De Tema Fiecaruia: Descrierea Naturii, Nunta Celor Doi Tineri, nunta F
Va Rog Ajutatia Si Pe Mine.SCRIE TREI ENUNTURI IN CARE SA PREZINTI CAUZE CARE DUC LA DIMINUAREA CALITATII SOLULUI
Intr-o Clasa Snt 26 De Elevi . Daca Din Clasa Ar Pleca 2 Fete Si Trei Baietii ,atunci Numarul Fetelor Ar Fi Egal Cu Dublul Numarului Baietiilor. Determinati Nu
Buna! Imi Puteti Prezenta Intr-un Text 5 Trasaturi Ale Lui Nica Dand Si Exemple Din Fragmentul La Ciresi . AJUTOR AM NEVOIE URGENT!!!
Fie Numerele A=2- Radical3 Si B=2+ Radical3 .Calculati Diferenta Dintre Media Lor Aritmetica Si Media Lor Geometrica
Demonstreaza Prin Enunturi Polisemia Cuvintelor:aer,sens,floare.
Imi Trebuie Urgent O Intamplare Hazlie Din Padurea Petrisorului Care Mi S-ar Putea Intampla