RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-03-2020
Fizică
a fost răspuns
va roooog urgeeent
pr fizica
Răspuns :
Stefanluncanu24
Stefanluncanu24
14-03-2020
punctul A coincide cu punctul E si punctul C coincide cu punctul D
si astfel circuitul trb transformat intr un circuit mai putin complicat ca in figura;
sper ca ai inteles rezolvarea:))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Tractorist Trebuia Sa Are O Anumită Suprafaţă. In Prima Yi A Arat 4/9 Din Ea. În A Doua Zi A Arat Cu 1/6 Mai Putin Decit În Prima Zi, Ce Parte Ia Ramas Tract
Bunaa!!!! Ajutati-ma Va Rooog!! Realizati Portretul Fizic Si Moral Al Unui Extraterestru In 15-25 Randuri Va Rooog Frumoos!!
Inlocuiti Stelutele Cu Cifrele Corespunzatoare: *4 5*3+*5* 39*=789 *99 *57 23*+1** *54=768 789 ** 325+*24 *5*=597 678
Cate Hectare Are Fiecare Din Cele 4 Taramuri Din Parcul Efteling Din Olanda?
Valoarea Parametrului Real M Pentru Care Suma Patratelor Rădăcinilor Ecuației X^2 + (m+1)x - (m+6) = 0 Are Cea Mai Mica Valoare
Cel Mai Mic Dintre Numerele 5 La Puterea 33 Si 3 La Puterea 55 Este ....
Descoperă Sinonimele Cuvintelor :voinic ,omăt ,luminoși, Sprinten,dragostea,privilegiat,remarcabila Și S-A Hotărât
Se Considera Functia F:R Cu Valori In R, F(x)=x+2 Si Punctele M(0,m) , N (n,0). a) Determinati T Apartine R Pentru Care F(t)= 2 * F ( -t ). b) Determinati Num
Daca Ab Barat - Ba Barat Este Patrat Perfect . Atunci Numarul Ab Este
Deci Stiu Ca E Super Usor Dar Am Uitat Ce Fel De Paranteza Se Pune Cand Vrei Sa Afli Cmmmc Stiu Ca La Una Se Pune Paranteza Dreapta Si La Una Pătrată . Stiu Ca