RO Study
👤
Delocnimic23
Delocnimic23
12-03-2020
Matematică
a fost răspuns
Vă rog ajutați-mă.......
Răspuns :
Lucasela
Lucasela
13-03-2020
Am atasat o rezolvare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Test La Chimie1) Completati Afirmatiile: a)Bazele Sunt Substante Compuse Formate Din .......................
Cum Determini Capacitatea Unui Vas De Foma Unei Prime Hexagonale Regulate Cu H=6dm Si Apotema 10cm
Media Aritmetica A 2 Numere Este Egala Cu 271,5.Aflati Numerele Stiind Ca Un Numar Este Cu 60,1 Mai Mare Ca Celalalt.
Izomerii C4H10 Sunt Supusi Procesului De Descompunere Termică. Prin Dehidrogenare Formează 134,4 L H2, Iar prin Cracare, Ca Alchenă, Rezultă Etena În Volum De 4
Povesteste O Intimplare Hazlie
La Un Concurs S-au Dat Premii Astfel:12% Din Numarul Participantilor Au Luat Premiul I 25% Din Restul Concurentilor Au Primit Premiul II Alti 141 Premiul Al III
Formuleaza,in Doua Enunturi,doua Sfaturi Pentru Servitor
Considerăm Funcția F: R - R , F(x)= X-2. Punctul De Intersecție A Graficului Fucție F Cu Axa Ox Are Abscisa Egală Cu... ?
Împărtind Un Număr La Alt Număr Se Obtine Cătul 2 Si Restul 3 .Adunînd 15 La Numărul Mai Mare Și Scazînd 2 Din Numărul Mai Mic Atunci El Devine De 13 Ori Mai Mi
SalutVa Rog Ajutatima Sa Fac Tehina De 6 Dece? La Proverbul Unul Face,altul TrageVa Rogg Moolt