RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-03-2015
Matematică
a fost răspuns
calculati 6 radical 3 supra 2
Răspuns :
Аноним
Аноним
08-03-2015
[tex] \frac{ 6\sqrt{3} }{2} =3 \sqrt{3} [/tex]
Answer Link
Livioararascan
Livioararascan
08-03-2015
6 radical din 3 supra 2 este egal cu 3 radical din 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Citim În Presa On-line Următoarele Informații: ,,Deşi Administrează Câteva Milioane De Hectare De păduri, Romsilva - Regia Națională A Pădurilor scoate La Vâ
86. Când S-a Născut Mihai, Mama Lui Avea 35 De Ani, Iar Bunica Lui Era Cu 26 De Ani Mai Mare Decât Mama Lui. Cu Cât Este Mai Mic Mihai Decât Bunica Lui? Dacă Mi
Cum Se Scrie Ora In Limba Engleza 4 54,2 39,6 48,7 31,10 43
Nu-i Asa Ca Te Bucurii Cand Obtii O Nota Mare?Calculează:3,1321dm³+14mm³-0,0027m³=Transforma-ți In Cm³
Numiți Punctele Cardinale Și Intercardinale Pe Care Le Indică Săgețile În Fiecare Situație De Mai Jos
86. Când S-a Născut Mihai, Mama Lui Avea 35 De Ani, Iar Bunica Lui Era Cu 26 De Ani Mai Mare Decât Mama Lui. Cu Cât Este Mai Mic Mihai Decât Bunica Lui? Dacă Mi
Problemă: În 350 G Apă S-au Dizolvat 56,4 G Oxid De Potasiu (K₂O). De Calculat Partea De Masă A Hidroxidului De Potasiu (KOH) Din Soluţia Formată. Se Dă: Rezolv
Știința Care Studiază Legăturile Dintre Organisme Și Mediul În Care Trăiesc Se Numește:a. Fiziologieb. Anatomiec. Economied. Ecologie.
5,6 imi Trebuie Pentru Maine , Va Rog
2 Pe 5 Din Totalul Cartilor Dintr-o Librarie Sunt Dictionare, 2 Pe 5 Din Rest Sunt Carti De Povestin Iar Rerstul De 108 Sunt Enciclopedi, Cate Carti Sunt In Lib