RO Study
👤
Emiliamacarov8
Emiliamacarov8
08-03-2020
Matematică
a fost răspuns
ex 5 îmi controlează tema mâine
Răspuns :
Bebeciuca
Bebeciuca
08-03-2020
Răspuns:
nu știu sigur la c,, dar sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Slogan Cu Cuvantul Ozon
Diferenta A Doua Numere Este 2654 .Care Va Fi Noua Diferenta Daca a)descazutul Scade Cu 21 B)scazatorul Scade Cu
Încercuieste Literele Corespunzatoare Enunturilor In Care Identifici Predicate Verbale: a) Ajunge Atata Cearta! b)a Ajuns Inginer c)l-a Ajuns Chiar Cu Putin Ina
1.Fie Multimile A={1;2} Si B={x-1;2}.Multimile A Si B Sunt Egale,atunci Cand X Este Egal Cu... 2.Probabilitatea Ca Aruncand Un Zar Sa Obtinem Un Numar Par Este
Victor A Cules 40 De Ciuperci ,iar Ioana 3 Supra 8 Din Numarul Ciupercilor Culese De Victor .Daca Victor Ii Da Ioanei 4 Supra 10 Din Ciupercile Sale Cine Va Ave
-9√80 + 6√125 - √175= ???????????? Va Rogggg Multttttt
Cuvant Asemanator Mare
Construiti Enunturi Cu Paronimele: -dependenta/dependinta -a Declama/ A Reclama -anual/ Anuar -temporal/ Temporar -diferenta/ Deferenta
Pe Un Stadion, La Intrecerile Sportive Au Asistat 160 De Femei, De 6 Ori Mai Multi Copii. Cate Persoane Au Asistat La Intrecerile Sportive.Va Rog Sa Ma Ajutati
Lungimea Unui Dreptunghi Este 18 Cm Iar Latimea Lui Este 2pe3 Din Lungime. Aflati Raportul Dintre:a)lungime Si Latime b)latime Si Perimetrul Dreptunghiului c)ar