RO Study
👤
Thehypehouse
Thehypehouse
05-03-2020
Istorie
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutați la d
Răspuns :
SanduSanda00YT
SanduSanda00YT
05-03-2020
Răspuns:
La care d ?
Explicație:
Answer Link
Vladvr14
Vladvr14
05-03-2020
Explicație:
Ajutați-mă si pe mn plss
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna. Sunt Noua Pe Aici Si Nu Prea Stiu Cum Se Procedeaza.Dar Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva? 1)Un Triunghi Dreptunghic Avand Ipotenuza De 20 De Cm Si Un Ungh
Vreau Si Eu O Propozitie Cu Cuvantul Tarana
Atributul Adejectival Din Fragmenul Vazu O Batrana CaruntaSubstantivul In Vocativ Din Prima Replica A Personajului (Andrei Isi Lua Ramas Bun De La Maria-Tarevna
Sa Se Determine Parametrul Real M Astfel Incat Solutiile Ecuatiei X La Patrat -mx -1=0 Sa Fie Numere Reale Opuse
Vreau Si Eu O Propozitie Cu Cuvantul Tarana
Atributul Adejectival Din Fragmenul Vazu O Batrana CaruntaSubstantivul In Vocativ Din Prima Replica A Personajului (Andrei Isi Lua Ramas Bun De La Maria-Tarevna
Compune O Problema Dupa Desen , PROBLEMA TREBUIE SA CONTINA Expresia ,, Cu Cate " Sau ,, A Cate" Si Trb Sa Fie De Clasa A 3 A
Eseu Cu Tema: Aflu Lumea Din literatură... (13-15 Propoziții De Dorit) Mersi
1) Se Considera 2013 Numere Naturale Nedivizibile Cu 3. Aratati Ca Suma Patratelor Lor Este Divizibila Cu 2013 . Indicatie : Se Demonstreazaca Daca A= 3xn+1 Sau
In Magazin, Muncitorul Citeste Pe Un Produs Eticheta Alaturata:l-----------------------------------------ll "Pastrama Din Piept De Pui ll Greutate Neteda: 0