RO Study
👤
Fgalben13
Fgalben13
05-03-2020
Limba română
a fost răspuns
Cum s-a format "pana la" ?
Răspuns :
Pitica014
Pitica014
07-03-2020
Răspuns:
Până la:compunere prin alăturare fără cratimă
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Poate Ajuta ,dau Coroana Va Rog :)
Propozitii Cu A Fonda Si Clișee Repede Va Rogg!!!
Precizează Gradul De Comparație A Adjectivelor Din Enunțurile: Fată, Foarte Atent, La Fel De Frumoasă, Spart.
Identifica Situatile Care Perturba Echilibrur Din Fiecare Basm 1. Ileana Consânzeana 2 Prâzlea Cel Voinic Si Merele De Aur 3 Fat Frumos Cel Ratacit 4 Povestea P
De Compus O Compunere Despre Mediul De Viață Al Urșilor PolariPls Am Nevoie De Ajutor Nu Înțeleg Că Acuma Ar Trebui Să O Fac
1 Recunoaşte Ecosistemele Din Imagini Şi Scrie Sub Fiecare Câte Un Factor Al Biotopului Şi Unul Al Biocenozei.
Alarma Telefonului Meu Sună La Fiecare 5 Minute Începând Cu Ora 12:00. De Câte Ori Va Suna Între Orele 12:43 Si 13:27? Dar Timp De Trei Zile?RapiddddDAU COROANA
Creeați Condiția Problemei Cu Următoarele Cuvinte: Diplodovus 50 T Stegosaurus 4500 Kg Velociraptor 15 Kg.Ajutațima Va Rog Va Dau Coroană
Cum Sa Faci Planul De Undei La Textul Sunt Un Elf De Alec Blanche Va Rog Io Frumos Cine Îmi Răspunde I Dau Coroană Și Puncte Va ROOGG Din Suflet Am Nevoie Acu
III. Scrieți În Căsuţa Alăturată Litera A, Dacă Afirmația Este Adevărată, Sau Litera F, Dacă Afirmația Este Falsă. 1. Suma A Trei Numere Este 136. Primul Număr