RO Study
👤
Teoely546
Teoely546
05-03-2020
Limba română
a fost răspuns
Ex:49 va rog ajutatima
❤❤❤
Răspuns :
Аноним
Аноним
05-03-2020
Răspuns:
Sunt 17 banci si 28 de elevi .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica In 8 Enunturi Importanta Unei Lectii De Viata Pe Care O Insuseste Eul Liric De La Tara Sa(cat Mai Mult)
Imi Spuneti, Va Rog, Cum Se Rezolvă? Ofer 20 De Puncte!
O Piramida Hexagonala Regulata Are Aria Bazei(B)=32 Radical Din 3 Si Volumul 128 Dm.Aflati Aria Laterara(Al)a Piramidei Si Masura Unghiului Unei Fete Laterare C
De Ce Muntii De Pe Insule Sunt Acoperiti De Pamanat
Va Rog Multtt ❤❤ Si Explicati Ca Ma Scoate La Tabla Fara Caiet Si Imi Pune Un 3 :(
44. Ileana Are 340 De Cărți. 1/4 Din Ele Sunt Cărți De Poezii, Iar restul Sunt Cărți De Povești. Câte Cărți Sunt De Fiecare Fel? Calculează În Două Moduri.
Care Carieră Este Cea Mai Potrivită Pentru Persoanele Care Au O Diplomă De Liceu? administrare Și Asistență Informațională resurse Umane management Financiar Și
Punctul P Este Situat Pe Latura BC Ai Triunghiului ABC, Iar PE//AB, E AC Si PF//AC,F AB Daca AB=9cm,AC=12cmsi PC=2BP Calculati Perimetrul Patrulaterului AEPF
Doua Doamne Au Cumparat Farfurii La Acelasi Pret. Dna Rusu A Cump.3 Farf.si A Platir 96 Lei Dna Lupu A Cumparat 6 Farf.Cit A Platit?
Doresc Sa Știu La Ce Distanță Față De Unghiul De 90 De Grade Se Află Înălțimea De 1.70 Metri. Este Schiță De La Un Acoperiș