RO Study
👤
Costi218r
Costi218r
04-03-2020
Matematică
a fost răspuns
cat este -3:-3?Rapid va rog
Răspuns :
Chest
Chest
04-03-2020
Răspuns:
1
Explicație pas cu pas:
Answer Link
MAliona
MAliona
04-03-2020
Răspuns :
1
Explicație pas cu pas :
Minus cu minus e plus
3:3=1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Autorul Textului "Băiatul Care A Steigat "Lupul"". ;Va Rog,Ajutați-ma Deoarece Acest Text Care Îl Am Eu Pentru Un Exercițiu Nu Spune Care Este "Autorul".
123. Choose The Correct Film Collocation Corresponding To Each Of The Following Meanings: 1. An Annual Event At Which A Number Of New Films Are Shown Over Sever
Am Nevoie Rapid Va Rog!
11 Imaginați-vă Că Sunteţi Ziarişti La Revista Lumea Animalelor. În Numărul Viitor, Urmează Să Publicați Un Articol Foarte Interesant Despre Gâsca Sălbatică Şi
4. Observă Ceasul, Apoi Scrie: A. Ora Antemeridian (AM) Și Postmeridian (PM) Pe Care O Indică; B. Care Este Ora Reală, AM Și PM, Pe Care Ar Trebui Să O Indice C
2. Delimitează Fragmentele În Care: A) Dialoghează Hangiul Cu Călătorul; B) Dialoghează Păcală Cu Călătorul; C) Dialoghează Păcală Cu Judecătorul; D) Hangiul Ca
Va Rogg Toata Rezolavreaa ...
Un Dialog Din Batranul Din Luna Care Ar Schiba Vieti ! VA ROG AJUTATI MA NU STIU DAU 10 15 PUNCTE
Elevi Unei Scoli Au Plecat Într-o Excursie .până La Primul Obiectiv Pe Care L-au Vizitat Au Străbătut 1/3 Din Lungimea Drumului Până La Al Doilea Au Parcurs 3/5
Buna Seara Va Rog Frumos Ajutați-mă