RO Study
👤
Clucaciu34
Clucaciu34
04-03-2020
Matematică
a fost răspuns
Vă rog și niște explicații dau coroană
Răspuns :
Cinevacurios
Cinevacurios
04-03-2020
R------------------------------------------------------------------------------------
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Aria Unui Dreptunghi Care Are Diagonala 8 Cm Si Masura Unghiului Dintre Diagonale Egala Cu 120 De Grade !!
Aflati Numerele X Si Y Stiind Ca Sunt Direct Proportionate Cu 5 Si 7 Si Ca Medea Lor Este 29,4
Dati-mi Un Enunț Cu Cuvântul Forfotă.
Descrieti O Planta Din Grupul Angiospermei (10-15 Propozitii ) Va Rog!!!!!! E Foarte Urgent!!!!!!
Capacitatea Unui Bazin Este De 32000 L De Apa. Bazinul Are Forma Unui Cuboid La Baza Caruia Se Afla Un Patrat Cu Latura De 4m. Aflati Adincimea Bazinului? Va Ro
Transformatii In Cm : - B) 4 Dm , 20 Dm , 5 Dm 3 Cm , 7 Dm A Cm
Probleme Care Pot Aparea In Utilizarea Curentului Electric. Va Rogg Mult Am Nevoie La Un Referat . Va Multumesc Frumos Celor Care Imi Ofera O Mana De Ajutor
Suma A Doua Nr Este Egala Cu 27, Iar Diferenta Dintre Dublul Primului Nr Si Triplul Celui De-al Doilea Nr Este Egala Cu 4. Aflati Cele Doua Nr.
,,La Ziua Mea Au Venit Douăzeci Și Doi De Invitați.A Trebuit Sa Împrumutăm Zece Scaune De La Un Vecin Și Doasprezece Farfurii De La Altul.Tata A Dus 58 De Sticl
Fie ABC Un Triunghi Dreptunghic Si D Proiectia Varfului A Pe Ipotenuza BC. Daca DC/AC=1/3, AC/BC=....