RO Study
👤
Baubau162
Baubau162
04-03-2020
Matematică
a fost răspuns
3+2÷0÷67×3??..? repede am nevoie.
Răspuns :
Ratacatalina2007
Ratacatalina2007
04-03-2020
nu se poate împărți la zero
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Imi Explicati Acestea Probleme :) : ( Cate Puteti Nu Este Obligatoriu Toate ) 1. Aflati Catul Impartirii Numarului Abab La Ab .2. Ara
Buna!Am Si Eu O Intrebare...:31.Exprima-ti Parerea Despre Mesajul Transmis Din Prima Strofa A Poeziei "Copii Eram Noi Amandoi" De Mihai Eminescu.Uitati Si Strof
In Dreptunghiul ABCD Cu AB=15 BC=9 Ie Punctul N Apartine Lui BD Astfel Incat DN Supra NB=2iar NQ Perpendicular Pe CDAria Lui DNQ
Folosind Datele Din Schema Alaturata,calculati Aria Fatadei Portii De Intrare In Cetate(indicatie:impartiti Suprafata Trapezului In Doua Triunghiuri)-l-am Impar
1. Care Sunt Sentimentele Care Ti Le Provoaca Poezia Mistretul Cu Colti De Argint ?Un Prinţ Din Levant Îndrăgind Vânătoareaprin Inimă Neagră De Codru Trecea.Cro
Subiectul F. 1. Metanul CH4, Este Unul Dintre Cei Mai Utilizaţi Combustibili. Scrieţi Ecuaţia Reacției De Ardere A metanului, Ştiind Că Rezultă Dioxid De Carbon
SA NE JUCAM!1)O SCADERE REPETATA. 2)DEIMPARTITUL IMPARTIT LA CAT. 3)CEL PUTIN EGAL SAU EGAL CU SCAZATORUL. 4)NUMELE DINTR-O INMUTIRE. 5)OPERATIA INVERSA ADUNAR
A) Ce Numere De Forma 5abcde Cu Bara Deasupra Se Divid Cu B) Ce Nr De Forma 4abcd Sunt Multiplii Ai Lui 23 C) Ce Nr Naturale De 3 Cifre Subt Multiplii Ai Lui 2
Ghicitoare..Uneste CuvinteleApoi Taie LitereleA Si T Alaturate,Ce In Ordine Stau Legate,Pe-o Fetita O Cheama TantaCuvantul Format Este........
Ajutati-ma Cu Cuvantul Asta:Lectura Este Bucuria -e-recupețită A Sufletului.