RO Study
👤
KalynSebastyan
KalynSebastyan
03-03-2020
Limba română
a fost răspuns
Acronim cuvantului "Primăvară"
Răspuns :
Andreidobrescu89
Andreidobrescu89
03-03-2020
Răspuns:
Învață să scri prima dată:)))
Explicație:
ești prost
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compară Perechile De Numere Reprezentate Prin Desene (→ 10; 1).Schimbă Caietul Cu Cel Al Colegului De Bancă. Corectați-vă În Perechi!
Scrie O Compunere De 50 70 De Cuvinte În Care Să Relatezi O Întâmplare Reală Sau În Care Unul Din Părinți Îți Dă O Veste Neplăcută
Suma A Trei Numere Este Egala Cu 3630.suma Primilor Doi Termeni Este 2930,iar Suma Ultimilor Doi Este 2505.care Sunt Termeni?
Scrie Câte Trei Cuvinte Care Să Îl Aibă Pe M Înaintea Lui B Și Pe M Înaintea Lui P.q
În Timpul Unei Pauze, X Îl Împinge, În Glumă, Pe Unul Dintre Colegii Lui De Clasă. Ce Părere Ai despre Comportamentul Lui X, Ce Sfat I-ai Da Și De Ce ?
Decupează Din Ziare Și Reviste Vechi Fragmente Scrise Cu Diverse Litere De Tipar Lipește Pe O Coală Motivează Scrierea Cu Un Anumit Tip De Litere Pentru Fiecare
Salut!Am Nevoie De Răspunsul La Exercițiile Astea!Vreau Să Îmi Și Explicați Pe Clar Cum Se Rezolvă Și Cum Se Fac Operațiile!!!Dau Coroana!Sunt Clasa A-7 Și Nu Î
Formuleaza O Definitie Pentru Cuvantul ,,ergonomie", Stiind Ca Acest Termen Vine Din Alaturarea A Doua Cuvinte Grecesti ,,ergon" (munca) Si ,,nomos" (reguli,leg
Scrie Câte Două Substantive Comune La Numărul Plural, Pentru Fiecare Gen.Alcătuiește Enunțuri Cu Acestea.Va Rog Ajutați-mă
Buna,îmi Puteți Rezolva Și Mie Exercițiile 3 Și 4,adică Cele Încercuite!Ofer 18 Puncte Și Dau Coroana La Primul Răspuns! Mulțumesc.Mi-ar Trebuie Cat Mai Repede