RO Study
👤
I3east
I3east
02-03-2020
Limba română
a fost răspuns
va roggg rapid 1 ex usor
dau inima
Răspuns :
Iarbaverdelamd
Iarbaverdelamd
02-03-2020
Pune alta poza ,exercițiul 1 nu se vede deloc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Auto-portret In 10-15 Versuri In Care Sa Incluzi Si Versul "Tacerea Mea Vorbeste"
3.Voici Daniel Et Jean-Claude.Descris-les! Daniel Est Petit. Jean-Claude Est Grande.Il Est... Il Est...Il A..
Un Dreptunghi Are Latimea Egala Cu 1/3 Din Lungime si Perimetrul De 80 Cm Aflati Latimea Si Lungimea Dreptunghiului
Iar Catre Sfarsitul Mesei , Fat-Frumos Scoase Naframa Pe Care I-a Dat-o Imparatul La Batalie .- Cum Ajunse Naframa Mea In Mainile Tale ? Intreba Imparatul. Eu A
Buna Am Si Eu Nevoie De Ajutor Cine Ma Ajuta Cu O Rezolvare Ca Nu Inteleg Problema . Asta E Problema : Adrian Se Gandeste La Un Numar Cuprin Intre 600 Si 650. A
Un Corp A Fost Ridicat Uniform Si S-a Efectuat Un Lucru Mecanic De 6 J(Juli).Cu Cat A Variat Energia Lui Potentiala?
Alcatuiti Propoziii Cu Urmatoarele Cuvinte:tamarin Sodoma Si Gomora dervis a Compatimi vizir
Salut Brainly.comam O Intrebare Pt Voi . Ce Este Interjectia , Si Conjunctia
O Compunere Despre Mesajul Poeziei ,,Unui Cantaret,,de Ion Minalescu Fara Limita De Randurii Repede Va Rog
Lungimile Laturilor Unui Patrulater Convex Exp. In Cm Sunt Patru Nr. Naturale Consecutive. Aflati Aceste Lungimi Stiind Ca Perimetrul Patrulaterului Este De62cm