RO Study
👤
Gascoi
Gascoi
08-03-2015
Limba română
a fost răspuns
cine este presedintele londrei
Răspuns :
Greuceanu
Greuceanu
08-03-2015
Asta e o gluma, nu? Poate ai vrut sa zici Angliei...
Answer Link
DumitritaAdnana
DumitritaAdnana
08-03-2015
Herman Van Rompuy
sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti Propozitii ,in Care Cuvintele :seara,iarna,bland,atent Sa Fie Parti De Vorbire Diferite.Explicati Cum S-a Produs Schmbarea Clasei Gramaticale.
Vreau O Compunere In Engleza .. Cu Tema "Ce Faci Sa Te Menții In Formă"? .. 5-6 Rânduri Nu Mult
Rezolvati Problema Prin Exercitii Si Scrieti Explicatia:Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 184cm. Calculati Dimensiunile Dreptunghiului, Stiind Ca Daca Marim Cu
Calculați Masa Și Volumul A 5 Moli De Apă.
1)Rezultanta A Trei Forte Concurente De Valori Egale F1=F2=F3=6N Are Valoarea F=12N.precizeaza Care Sunt Valorile Unghiurilor formate Dedirectiile Fortelor.
Am Nevoie De O Compunere Din 5-6 Propozitii Despre O Albina
NR X+Y , Y+Z, Z+X SUNT DIRECT PROPORTIONALE CU NR 4,6,8 . A) AFLATI VALOAREA RAPORTULUI XY+XZ+YZ TOTUL SUPRA X PATRAT + Y PATRAT+Z PATRAT. B) DACA A,B,C SUNT C
Aratati Ca 2x +6 Supra Xpatrat +4x +3 = 2 Supra X+1 .., Pentru Orice X Aprtine R \ { -3 , -1}
A= (3√2-2√3)*(3√2-2√3)-√72-(3-√2)la Puterea2 {ultima Paranteza E La Puterea 2} a Trebuie Sa Fie Intreg
Se Da Textul: "Ai Mei Ochi Se Preumbla Pe Dealuri,pe Cimpie, Al Meu Suflet Se-nalta Pe Aripi De-un Foc Sfint In Zboru-i Se Ridica La Poarta De Vecie, Caci nici