RO Study
👤
Ianav94
Ianav94
01-03-2020
Matematică
a fost răspuns
vă rog schema ex.5, schema la prob.(b)
Răspuns :
MrCodru1
MrCodru1
01-03-2020
300•3:10=900:10=90 de randuri de cutii
Sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutoooor Vă Rog ... 3. Alege Scara Pentru Braţele Pîrghiei Şi Pentru Forţele Aplicate Acesteia,reprezentîndu-i Printr-o Diagramă Starea De Echilibru . 4.
Continuati Frazele In Rusa Cu Legatura : Чтобы Sau Как1) Живи Так....2)дружи Так...3)поступай Так...4)говори Так...
1)REZOLVATI IN MULTIMEA NUMERELOR NATURALE ..2(3x+1)-10<4x+1 .
Daca A+b=43.5 Si A+c=1.11 Atunci Calculati 5a+3b+2c
Tatal Si Fiul Au Impreuna 60 De Ani. Valoarea Raportului Varstelor lor Este Este Egala Cu 2, 75. a) Aratati Ca Fiul Are 16 Ani b) Cu Cati Ani In Urma Varsta Tat
Salut !! , Cine Ma Poate Ajuta Cu Aceasta Problema La Mate : ,, Suma Distantelor De Intersectie A Medianelor Unui Triunghi Echilateral Pina La Virfurile Triungh
In Triunghiul ABC Cu Masura Lui A=75 Grade Masura Lui B= 60 Grade. Daca AC= 5[tex] \sqrt{6} [/tex] Calculati Perimetrul Triunghiului.
Imi Puteti Da Cate O Propozitie Cu Fiecare Forma De Pronume In Engleza :)
Descompunând În Fatori: 25(2x+3)² - 26(x-1)² = dar : X⁴ + X² + 1 = x² + X - 2 = 9x² - 24x + 16 = Vreau Rezolvările Făcute Și Scrise Corect . Mulțume
Am Nevoie De O Compunere In Care Sa Prezinti O Intamplare Reala Sau Imaginara Petrecuta La Muzeul De Istorie. VA ROG FRUMOS ..........URGENT!!!!!!!