RO Study
👤
Flozinschii2000
Flozinschii2000
29-02-2020
Istorie
a fost răspuns
E putin .Dau Coroana!!!
Răspuns :
Elenasirbu62
Elenasirbu62
01-03-2020
Răspuns:
1) Suflet la inaltime.
neinvidios,onest.
2) Traian e un rege
onest.
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Text Suport "Popa Tanda" De Ioan Slavici Răspundeți Cu A Sau F1. Relatarea Naratorului Este Obiectivă 2. Personajele Sunt Numeroase 3. Dialogul Este Mijloc De C
Cerința: Complete The Sentences With The Opposite Of The Adjectives In The Box With Un Dau Coroana!
Asupra A Doua Corpuri Actioneaza Forta F , Indreptata Ca In Desen.Fortele De Frecare Nu Sunt Neglijabile.In Acest Sistem, Este Valabil Principiul Al Treilea Al
Intr-o Scoala Sunt 600 De Elevi De Gimnaziu. Repartizarea Elevilor Dupa Prima Limba Straina Pe Care O Studiaza Este Reprezentata Printr-o Diagrama Circulara. Af
1+3+5+7+...+993+7+11+15+...+433+6+9+12+...+2019va Rog Din Suflet
Traduceti In Franceza Urmatoarele Propozitii:1. Mama Se Duse La Bunica.2. Eu Am Vorbit Franceza.3. Eu Am Trebuit Sa Plec.4. Ea A Pusa Fata De Masa.5. El A Scris
Scrie Un Text Prin Care Să Înviți O Persoană La Masa De Crăciun.Și Să Scrie Datele Expeditorului Și Ale Destinatarului.
Perimetrul Unui Stadion Este De 300 De M. Care Este Viteza Sportivului Dacă Face 2 Ture În 4 Minute?Dau Coroana
Numerela Care A|2 Si B|6
Cel Mai Cel Mai Nou Stat Asiatic A Cărui Independență A Fost Cunoscută În Anul 2002