RO Study
👤
Sarasara33
Sarasara33
28-02-2020
Matematică
a fost răspuns
[tex]y {7}^{2} [/tex]
Răspuns :
Аноним
Аноним
28-02-2020
Răspuns:
y⁴⁹
Explicație pas cu pas:
y^7^2 = (y)^(7^2) = y^49
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explain The Sentences Below In Your Own Words
Am Frământat Întreaga Noapte Trupul Femeii Străine, Cu O Furie Deznădăjduită, Ca Să-mi Demonstrez Că Tot Ce Oferă Una, Îți Poate Oferi Şi Cealaltă Şi Că Nu Meri
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvantul “vara” Sa Fie Pe Rand:substantiv Si Adverb. Puteti Va Rog Sa Mi Explicati Detaliat Cand E Substantiv Si Cand E Adverb?
5p 4. Un Dreptunghi Are Perimetrul De 840 M. Știind Că Lungimea Unei Laturi Este Mai Mică Cu 20 M Decât Lungimea Uneia Din Laturile Alăturate, Atunci: a) Arătaț
Bunicul A Turnat Într-o Găleată 4 L De Lapte Apoi Încă 8 L De Lapte Bunica A Turnat În Altă Găleată De 10 L De Lapte Câți Litri De Lapte Trebuie Să Scoată Bunic
65.Se Dau Trei Numere: A, B Şi C. Știind Că B Este Mai Mic Ca A Cu 483, Iar C Este Mai Mare Ca Acu 129, Care Este Diferenţa Dintre Cel Mai Mare Şi Cel Mai Mic N
Prin Reuniunea Intervalelor (1,2,3,4] Si [1,3,4,3) Se Obtine Intervalul?
Daca Un Meci De Fotbal Incepe La Ora 21:30 La Ve Ora Se Termina? VA ROG URGENT!!!!!.
Bunicul A Turnat Într-o Găleată 4 L De Lapte Apoi Încă 8 L De Lapte Bunica A Turnat În Altă Găleată De 10 L De Lapte Câți Litri De Lapte Trebuie Să Scoată Bunic
(Ion Agârbiceanu, Un Răzvrătit 5. Explică Rolul Artistic Al Unei Figuri De Stil Identificate În Text.6. Identifică Perspectiva Narativă Din Fragmentul Dat.7. Co