RO Study
👤
Lacatasloredana25
Lacatasloredana25
27-02-2020
Matematică
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați
Răspuns :
Alexiamitran9
Alexiamitran9
27-02-2020
Răspuns:
24:4=6
24-6=18
18:2=9 ș-au continuat drumul
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cei Asta Fățiș Și Pieptiș Repede Dau Coroana
. In Figura Alăturată Este Reprezentată O Piramidă VABCD CD ABCD Părat, AB=8 Cm Şi Inaltimea VO=4_2 Cm, Unde Este Punctul De Intersectie A Dreptelor AC Și BD. P
Unghiuri Adiacente Complementare
(tradu În Engleză, Dau Coroană Dacă Văd Că E Corect!) ,,De Paști, Am Organizat Să Mergem La Bunica Împreună Cu Părinții. Noi Acolo Vom Vopsi Ouă În Culoare
Completează Spaiile Libere:a) Legătura Chimică În Molecula De Apă Esteb) Ghea A Plutete Pe Suprafa A Apei, Deoarecec) Temperatura De Fierere A Apei Ested) Masa
Scrie Urgent Un Text De 20 Randuri In Care Sa Prezinti Pastele Care L-ai Petrecut Cu Familia Acasa! Urgeeeenttttt!!!!!!!!!!!!!!!
Scrie Numărul Natural Cel Mai Mic De Patru Cifre Astfel Încât Una Singură Dintre Cifrele Sale Să Fie 8.
Se Consideră Numerele Reale X=(1+1/2)*(1+1/3)*(1+1/4) Si Y=(1-1/2)*(1-1/3)*(1-1/4) Dintre Enunțurile De Mai Jos Propoziția Adevărată Este: A) X=y B) 0>x>y
8. Crezi Că Poveștile Te Pot Ajuta Să Treci Peste Momente Dificile? Motivează-ți Răspunsul, În 50 - 100 De Cuvinte, Valorificând Fragmentul Din Jurnalul Lui Emi
Ajutați-mă Va Rog Ca Nu Înțeleg Cum Sa Rezolv