RO Study
👤
LAZEA681
LAZEA681
27-02-2020
Limba română
a fost răspuns
Unde se ține Zilele Cetății Făgăraș?
Răspuns :
Mihaelageaman
Mihaelageaman
27-02-2020
Răspuns:
La Făgăraș cuplarehehs
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suplimentul Alimentar „Zinkit” Conţine Sulfat De Zinc - Un Biocatalizator Esenţial Ce Stimulează Revigorarea Pielii, Părului, Unghiilor. Rezolvă Problema. Calc
Azi Am Intalnit In Apele Marii32 De Meduze.Eu Am Intalnit De 4 Ori Mai Putine Meduze. Iar Eu Am Intalnit Meduze Cat Jumatate Din Cele Văzute De Al Doilea Delfi
Vreu O Compunere La Genul Epic (explicat Cum Ati Facut O)COROANA
În Spațiul Acordat Redactează Câteva Enunțuri În Care Să Descifrați Afirmația:,,Structura Corpului Lichenilor Este O Enigmă A Lumii Vii".
Suma A Trei Nr Naturale Este 840.Daca Se Mareste Cu 1 ,sfertul Primului Nr, Cu 3 Sfertul Celui De Al Doilea Nr Si Cu 5 Sfertul Celui De Al Treilea Nr Se Obtin 3
Cine Mă Poate Ajuta Dau Coroana
Din Suma De Bani Pe Care A Avut-o, Miruna A Cheltuit Jumatate Pentru O Excursie, O Treime Din Rest Pentru O Carte Si I-ai Ramas 50 Lei. Cati Lei A Costat Excu
Determinați Numerele Naturale A, B ,c Știind Ca : [tex] \frac{4}{a} [/tex] = [tex] \frac{b}{3} [/tex] = [tex] \frac{c}{6} [/tex] .Aș Dori Rezolvarea Completă.V
Transforma Substantivele În Adjective(ex:nor-noros)copil;fum;padure;pachet;catifea;mătase; Blană; Soare;cerc;argint;aur;plumb;bujor;floare .
Va Rog Frumos Ma Ajutati La Te Copii Culeg Flori. Bunica Batrina Aduna Fructe. care Sunt Verbe Care Sunt Substantive Va Rog Frumos Ajutatima