RO Study
👤
19880012
19880012
27-02-2020
Matematică
a fost răspuns
vă rog mult mă poate ajuta cineva c și d
Răspuns :
Sala69
Sala69
29-02-2020
Răspuns:
Dai coroana plzzzz????
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fraza Alcătuită Din Doua Prop. In Care Sa Existe O Prop Subordonata Și Una C. Indirecta , Introdusă Prin Pronumele Relativ Care. Este Bine : "Ma Întreb Care Es
Rezultatul Calculului: (8^2)^3•4^4:16^6 Este: Va Rog Mult. M-am Uitat La Sfârșit Si Trebuie Sa Ne Dea 4. DAU COROANĂ!!!!!
Va Rog Rezolvare La 2 Si 3!Dau Coroana
Se Considera Functia F : R--->R,f(x) =-x+1 A) Calculati F(1) B) Determinati Masura Unghiului OMN,unde M Si N Sunt Punctele De Intersectie A Graficului Functi
Cum Îmi Pot Da Seama Că Un Cuvânt Este Atribut Adjectival?
Exemplu De Demonstratie La Roman .... Plsss:( :* Dau Coroana !!!
Care Este Lungimea Si Latimea Unui Dreptunghi Daca Semiperimetrul Este 30m Iar Latimea Este O Treime Din Semiperimetru. Care Este Aria Dreptunghiului ?
Daca La Liceu (cls A 9a ) Mi-a Spus Sa Aflu Cosinusul De Nu Stiu Cate Grade Si Laturile Mi Le-a Dat Cum Trebuia Calculat ?
Interjecția Din Enunțul "Na-vă Banii!" Îndeplinește Funcția Sintactică De: a)complement Circumstanțial De Mod b)predicat Verbal c)nu Are Funcție Sintactică
Scrieti Cate 2 Propoziții Cu Fiecare Pronume Nehotărât In Engleza: -someone, Somebody, Something, Somewhere -anyone, Anybody, Anything, Anywhere -no One, Nobod