RO Study
👤
Stefyyyyou35
Stefyyyyou35
26-02-2020
Engleza
a fost răspuns
pls ajutați mă va dau puncte și coroană
Răspuns :
Anabelalungu16
Anabelalungu16
26-02-2020
Răspuns:
................la 2 nu garantez 100%
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Răspundeți Cu ADEVĂRAT Sau FALS, Argumentând De Ce. 1. În Condițiile Concurenței Pure Perfecte, Profitul Maxim, Respectiv Producția Maximă, Se realizează Atunci
Analizaţi Diagrama Şi Indicați Ce Reprezintă Fiecare Simbol: G, A, DC, S Şi O. Argumentați Fiecare Alegere Şi Răspuns Pe Baza Cunoştinţelor Despre Funcțiile De
Amplificați Fracțiile 1/2 3/4 2/5 7/6 4/7 2/3 3/5 1/9 7/10 13/11 Cu A 2 B 3 C 4 Și D 5
Redactează Un Text De Cel Mult Cinci Rânduri, Care Să Reprezinte Începutul Unei Narațiuni Desfăşurate În Trecut Şi În Care Să Prezinți Cadrul Acțiunii. Sublinia
2. Lubirea Maitreyiei, Ce Trăieşte Într-o Lume În Care Totul E Încă Viu Şi Formează O Unitate (Am Iubit Întâi Un Pom, Din Aceia Pe Care Noi Îi Numim Şapte Frunz
Determinati X, Stiind:
Alcătuiți Un Dialog Cu Tema La Piață. (30-40 De Cuvinte)
2. Calculează Şi Scoate De Sub Radical Factorii De La Rezultat, Atunci Când Este Posibil: a) 3√5 + √5: b) 3√5-√5: h) (18√/21): (6√7). 3. Scoate Factorii De Sub
Va Rog Ajutați-mă 3. Fie Un Trapez În Care Notăm Cu 6 Lungimea Bazei Mici, Cu B Lungimea Bazei Mari, cu M Lungimea Liniei Mijlocii Şi Cu P Lungimea Segmentului
Analiza Verbelor URGENT DA AU COROANA Venise Decembrie. Ninsoarea Nu Căzuse, Încă. Băia- Tul Era La Fereastră. Dovleacul Galben Mirosea Atât De Frumos! Fata A D