RO Study
👤
Armasarugiani8
Armasarugiani8
26-02-2020
Engleza
a fost răspuns
Dau câte 8-10 puncte
2 și 3
Răspuns :
Florian69
Florian69
26-02-2020
Ex. 2.
1b
2e
3d
4c
5a
Ex. 3
1. wasn't
2 was
3. was
4 were
5 weren't
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Engleza, Va Rog! Dau Coroana+30 Pct!!!!
Transformati In Fractii Zecimale 28/6
Scrieți Un Text De Cel Puțin 30 Rănduri.Cine Îmi Răspunde Îi Dau Coroană,mă Abonez Și Vă Dau Puncte Dacă Îmi Ziceți Cum
12 Subliniază Predicatele Verbale, Apoi Analizează-le Sintactic Şi Morfologic.Salcâmii Bătrâni Trosnesc Din Tulpini Iarna.Nepotul Neascultător Rupea Crengile De
Un Resort Se Alungește Cu 5 Cm Când Forța Deformatoare Este De 2 N. Constanta Elastică A Resortului Este __________ N/m.
Denumeşte Trăsăturile Morale Evidenţiate Prin Enunţurile De Mai Jos.Intotdeauna Cedez Locul In Autobuz Persoanelor Adulte.• L-am Spus Prietenei Mele Că Are Scri
6 Complète Par Quelque Chose/ Rien Ouquelqu'un/ Personne.a. Il Y A....... À La Maison ?Non, Il N'y A..... B........ Connait La Vérité ?Non,........ Ne Connaît L
3Află Câtul Dintre Produsele Perechilor De Numere: 6 Şi 4; 3 Şi 2.Tnin Rintele Gresite De Răspuns. Schimbă Caietul Cu Cel Al Colegulu
Do You Always Feel Safe At The Airport? Do You Think That Some Of The Security Measures Taken Are A Little Bit Exaggerated?What Does The Ideal Airport Look Like
Ajutatima Va Rog Va Dau Coroana