RO Study
👤
Tandalacheeric
Tandalacheeric
26-02-2020
Matematică
a fost răspuns
efectuati calaculele 5,2+3,6
Răspuns :
Crys157724
Crys157724
26-02-2020
5,2+3,6=8,8
...............
Answer Link
Silaghidaniela85
Silaghidaniela85
26-02-2020
Răspuns:8,8
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A 3 Numere Este 270.Dupa Ce Scadem Din Fiecare Acelasi Numar Intreg Suma Numerelor Devine 240.Determinati Cat S-a Scazut Din Fiecare Numar. vreau Rezolvar
Cand Sa Nascut Vlad, Ioana Avea 5 Ani. In Prezent, Daca Vlsd Ar Fi Cu 3 Ani Mai Tanar si Ioana Cu 3 Ani Mai Invarsta Fata Ar Fi De Doua Ori Mai Mare Decat Baia
Am Niste Formule La Geometrie: Aria Patratului= L² ; Apotema Patratului= R√2 /2 ; Latura Patratului= R√2 ; Si Aria Patratului (a 2-a)= 2·R²R=? ; Latura Patratul
CUm Aflu Forta De Frecare Si Coeficientul De Frecare Daca Mi Se Da Doar Masa , M=7kg , Unghiul Alfa , De 30 Grade Si F=10radicaldin 3
Care Este predicatul Nominal? Cu Tot Cu Analiza Va Rooog :*va Imbatrani Timpul.
Se Considera Functia F:R Cu Valori In R,f(x)=-2x+5.Determinati Numarul Real M Pentru Care Punctul A(m,-1) Este Situat Pe Graficul Functiei F.
,,Daca Ai Avea Ocazia Sa Scii Intr-un Ziar,ce Ai Transmite Umanitatii''. Eu Asa Am Scris:,,As Trage Un Semnal De Alarma Inpotriva Poluarii Deoarece Acesta Duce
2)In Propozitia:Miine Plecam La Munte.cuvintul Ingrosat Este:a)complement Directb)subiectc)complement Circumstantial De Timp3)In Propozitia:Toamna Se Numara Bob
Primul Termen Al Adunarii Este 38, Iar Al Doilea Este Vecinul Mai Mic La Numarului 39.Care Este Suma Numerelor
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Si Pe Mine: Ana Si Mihai Aveau Fiecare Aceasi Suma De Bani.ana A Cheltuit 826 De Lei,iar Mihai 925 De Lei Si Observa Ca Impreuna Mai