RO Study
👤
Miruna9984
Miruna9984
25-02-2020
Matematică
a fost răspuns
Vă rog dau coroana și 10 puncte
Răspuns :
Mirongianina2
Mirongianina2
25-02-2020
Răspuns:
2. Cateta
3.Unghiuri
Explicație pas cu pas: :)
Sper ca te-am ajutat!:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Propoziti Dupa Schemele Urmatoare A) Substantiv+adjectiv+predicat Exprimat Prin Verb+complement Exprimat Prin Substantiv B)predicat Exprimat Prin Verb
Buna, As Dori Sa Ma Ajutați Si Pe Mn Cu Propoziții Din Povestea Degețica . Va Mulțumesc
Nilul Este Cel Mai Lung Fluviu Din Lume.Vei Afla Cati Kilometri Masoara Scriinf: A) La Ordinul4 Si La Ordinul3 Cifra 6; B) La Ordinul 2 Cel Mai Mare Numar De O
Proiect Clasa A 6-a Biologie .Ce Caractere Generale Au Raptilele?Ce Caractere Generale Au Canguri ?Si Tot Asa Si La Cartita,Liliac,Pisica..
Ma Puteti Ajuta Sa Imi Traduceti: Describe The Different Members Of Your Family To Your Partner. Give Examples Of Their Behaviour. Compare Yourself With Them.
Imagineazati Un Dialog Cu Baiatul Din Pvestea Ghetele Mele Ce Le Noi.repede Fau Coroana Si 99 Puncte
Analizati Partile Principale Si Partile Secundare Din Prima Propoziție:Marioara Il Aleargă Prin Iarba Verde Cu Moș Vasile
UN Automobilist A Parcurs 180 Si Inca Un Sfert Din Drumul Ramas,stiind Ca Mai Are De Mers 3/7 Din Tot Traseul.Cati Km Va Realiza In Total?
Monumente Din Paris In Limba Franceza
Intr-o Clasa Sunt 25 De Elevi,20% Dintre Elevi Sunt Baieti,nr Fetelor Din Clasa E Egal Cu .. Cum Se Rezolva?