RO Study
👤
Bluegraffer0
Bluegraffer0
23-02-2020
Arte
a fost răspuns
vreau un graffiti cu numele hate va rogg
Răspuns :
1babystefy1
1babystefy1
23-02-2020
Poți sa ii adaugi tu detalii, culoare. Eu am făcut doar conturul
Answer Link
Cez27
Cez27
23-02-2020
bdbdbdbdbdvcvdbvdbdbdvvdvdvdvdvd
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ARIA UNUI TRIUNGHI ECHILATERAL CU LATURA DE 10 CM
Redacteaza O Compunere De 15-25 De Randuri , in Care Sa caracterizezi Personajul Fat-frumos, Din Fragmentul De Basm Citat .Ajutati Ma Va Rog !!Făt-Frumos, Îm
1. Se Considera Triunghiul ABC Si Punctele D apartine (AB), E Apartine AC , Asfel Incat DE || BC Daca AD/ AB=3/8 Si AC=24 Cm , Lungimea Segmentului EC = ... 2.
Spunetimi Va Rog O Denumire De Grup Pentru O Echipa De Muzica Si O Deviza va Rog Imi Trebuie Miine Urgent
Aflati Masurile Unghiurilor Unui Triunghi Daca Ele Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 2 3 4
Vreau Si Eu Reactia De Ardere A Naftalinei In Prezenta De KMnO4...urgent! :)
Se Considera Numerele Reale A = Radical ( 1+radical Din 2 ) La Patrat + Radical ( 1-radical Din 2 ) La Patrat Si B = Radical Din 2 Calc Media Geometrica A Numer
Cum Trebuie Rezolvata Problema Un Automobila Parcurs 900 km In 3 Zile Stiind Ca In Primele Doua Zile A Parcurs 600 km Iar In Ultimele Doua Zile 500 Km Afla Cat
Redacteaza O Compunere De 15-25 De Randuri , in Care Sa caracterizezi Personajul Fat-frumos, Din Fragmentul De Basm Citat .Ajutati Ma Va Rog !!Făt-Frumos, Îm
Un Romb Are Unghiurile Ascuitite Cu Masura De 60 Grade .un Unghi Optuz Al Rombului Are Masura De....