RO Study
👤
Jennie1995
Jennie1995
23-02-2020
Engleza
a fost răspuns
URGENT!!! Dau coroana
Răspuns :
Mihalceararesionut
Mihalceararesionut
23-02-2020
ce trebuie sa fac ?.....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Am Nevoie De Putin Ajutor Cu O Ecuatie ...va Rooog :)... Deci Suna Cam Asa : (x-1+ Radical De X Patrat +1 )(radical X - 1) = 0... Scuze Ca Am Scris ,,radic
Scrie Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Secventa. Raul Strabate Localitatile Berhomet Pe Siret Si Jadova, unde Incepe Sa-si Schimbe directia de
De Ce Se Foloseste Virgula In Structura" ... Urechile Asurzite De Larma; Sufletul, Infrocosat."??? Va Rog Sa Imi Spuneti!!
3 Pixuri Si 2 Caiete Costa 38 Lei. 5 Pixuri Costa Cu 20 Lei Mai Mult Decât Un Caiet. Aflați Prețul Fiecărui Obiect.
Diferenta Cuburilor A Doua Numere Este Egala Cu 63.Stiind Ca Diferenta Lor Este 9 .aflati Numerele
O Propozitie Cu Ochii Cat Ceapa
Text Argumentati Despre : dragostea Nu Ajunge In Viata ... dragostea E Numai Adaosul , altceva Trebuie Sa Fie Temelia.
Ma Puteti Ajuta Sa Pun Timpurile Corecte In Textele Urmatoare?A "Where 1).........(you/go) On Holiday This Year?'''I Don't Know. Waht About You?''''We 2).....
Cum Se Poate Scrie 2014 Ca Suma De Numere Intregi Consecutive?Gasiti Toate Scrierile Posibile.
[tex] \sqrt{47- \sqrt{2013} } - \sqrt{47+\sqrt{2013} }=[/tex]