RO Study
👤
Ioana21Tare
Ioana21Tare
07-03-2015
Limba română
a fost răspuns
as dori doua propozitii cu de-al
Răspuns :
Bibisofi
Bibisofi
07-03-2015
De-al duce la sport,nu estre adevarat!
Acest lucru e de-al casei.
Answer Link
Anna02
Anna02
07-03-2015
1.
Acest volum este
de-al
meu.
2.
Limbajul este
de-al
lor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
❗❗Vă Roooooog Raspundeți❗❗dau Coroanaaanumai 2 Si 3
. 3. Pentru A Fi Convingător, Nichita Stănescu Foloseşte Persoana I, Numărul Singular Descoperă În Text Două Pronume Și Două Verbe Folosite La Persoana I. Reped
16 .Explicație!!!!!
Dau Coroană! E Urgent! O Compunere Sa Nu Fie De Pe Net!! Despre Meseria Mea De Vis Care Este Medic Veterinar
Un Cal Mananca 18 Kg De Fân In 9 Zile. Ce Cantitate Va Manca In 11 Zileva Rog Urgent
DAU COROANA!!! Repedeeee! Text:Oracolul De Mircea Cărtărescu... Alcătuiește Planul Dezvoltat De Idei Al Textului Adăugând Idei Secundare Pentru Fiecare Idee Pri
Balada Unui Grefier Mic Astazi Eu , Am Citit Balada Unui Grefier Mic. In Timp Ce Citeam , Vedeam ..............................,auzeam .........................
Numește 3 Reprezentanți De Bază Ai Iluminismului Românesc Și Trei Opere De Referință, Motivând În Câte Un Enunț, Adiacența Lor De Curent.
Desenați O Dreaptă A Și Un Punct A Nesituat Pe Această Dreaptă Prin Punctul A Desenați O Dreaptă B Paralelă Cu Dreapta A Și O Dreaptă C Perpendiculară Pe Dreapt
- 10. Să Ne Amintim Povestea! Completează. Povesteşte. Cine A Mâncat Cu Lingura Mea? - Cine!... Cu Lingurița Mea? Cine A Băut ... Meu? - Cine ... Cu Păhăruțul M