RO Study
👤
Kisess36477447
Kisess36477447
21-02-2020
Chimie
a fost răspuns
Ma puteți ajutaaaa!?
Răspuns :
Elenachim62
Elenachim62
21-02-2020
Răspuns:
am atasat o propuere
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3x+8 Supra 12 - 2x+3 Supra 15 +1/6=2(x+5 Supra 3 - 9+2x Supra 5) +1/5 - 3x+2 Supra 20 VA ROG AJUTATI-MA :3 MERSIIIII :*
Descompuneti In Factori Va Rog Ex 9 Si 10,multumesc
Clasa A 4-a In Ultima Zi De Scoala Doamna Invatatoare A Cumparat 400 De Bomboane Pentru A Le Imparti Elevilor Ei. Ea A Dat Fiecarui Baiat Un Numar De Bomboane E
Un Drum Are Lungimea Egala Cu X Km . Daca Dublul Lungimii Acestui Drum Depaseste 24km Din Lungimea Acestuia , Aflati Lungimea Drumului
Am Si Eu De Comentat O Strofa Din Poezia Lui Mihai Eminescu.. "Noaptea". Va Rog Am Urgent Nevoie De Ea Noaptea Potolit Şi Vânăt Arde Focul În Cămin; Dintr-un Co
Clasa A 4-a In Ultima Zi De Scoala Doamna Invatatoare A Cumparat 400 De Bomboane Pentru A Le Imparti Elevilor Ei. Ea A Dat Fiecarui Baiat Un Numar De Bomboane E
ABCD-romb AC Intersectat Cu BD= {O} BD=18 Proiectia Lui OB Pe AB= 5,4 Dati-mi Va Rog O Poza Cu Desenul De La Acesta Problema Ca Nu Inteleg Aia Cu Proiectia...
Vous Passez Les Vacances A La Montagne.Vous Ecrivez Une Lettre A Un(e) Ami(e) Ou Vous Lui Parlez Du Temps Qu`il Fait Et Des Activites Que Vous Deroulez La-bas.
Se Considera Ecuatia:mx^2+nx+1=0 a)determinati M Si N Care Apartin Lui Q Stiind Ca 1+radical2 Este Solutia Ecuatiei
Aratati Ca Nr. N= (radical Din 6 + Radical Din 3)^2-radical Din 3 (radical Din 6 + Radical Din3) -radical Din6(radical Din3 -2radical Din6)- 2 Este Patratul Unu